Sağlık-Sen, Çocuklara Umut Oluyor

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Kadın Kolları, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk onkoloji bölümüne dilek ağacı koydu. Bu ağaca dileklerini asan onkoloji hastası çocuklar, en çok istedikleri hediyelere Sağlık-Sen aracılığıyla ulaşacak.

Sağlık-Sen, Çocuklara Umut Oluyor


Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Kadın Kolları tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk onkoloji bölümüne dilek ağacı konuldu. Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Kadın Kolları Başkanı Kadriye İmrağ ve Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Sevgi Çınar Sak, böyle bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını iletti.

"Onlara umut olmak istiyoruz"

Çocukların gözlerindeki sevinci görmenin paha biçilemez olduğunu söyleyen Başkan Kadriye İmrağ, “Hayatın sana acımasız olduğunu düşünüyorsan, git onkoloji koridorlarında 15 dakika dolaş. Bu söz kemoterapi tedavisi gören bir kızımızın sosyal medyadaki profilinde yer almaktadır. Bu sözün etkisiyle yola çıkan bizler İzmir 1 No’lu Şube Kadın Kolları olarak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istedik. Yaşları küçük ama zorlukları büyük olan yüreklere umut olmak için el uzattık” dedi.



"Amacımız onlara mutluluk vermek"

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Sevgi Çınar Sak ise “Çocuklarımızı güçlü tutan sevmek, sevilmek, sevildiklerinin değerini bilmektir. Bunları çocuklarımıza hissettirmek, yüzlerindeki gülümsemeyi, gözlerindeki ışığı görebilmektir” diye konuştu.

Ağaçtaki dilekleri gerçekleştirmek için seferber olacaklarını dile getiren Sak, “Amacımız çocuklarımıza sevinç ve mutluluk yaşatmaktır” dedi.



“İzmir’de sosyal projelerin adı kadın kollarımız olacak"

İzmir Sağlık-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım ise İzmir’de gerçekleştirilen sosyal projelerde kadın kollarının büyük başarılara imza attığını söyleyerek, “İzmir’de sosyal projelerin adı kadın kollarımız olacak. Fedakarlık ve sevgiyle hareket eden kadın kollarımıza böylesine güzel bir çalışmaya imza attıkları için teşekkür ediyor, kendileriyle gurur duyuyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA