Osmanlı Ocakları Derneğinden Asya'ya Ziyaret

Muş'ta Osmanlı Ocakları Dernek Başkanı Bahattin Kanak ve üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asya, derneğin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

Daha önce kendisinin de sivil toplum kuruluşu temsilciliği görevlerinde bulunduğunu anımsatan Asya, şöyle konuştu:

'Muş için önerilen ve talep edilen her türlü teklife açığız. Ortak akıl birlikte yönetim anlayışıyla ideal bir şehri el birliğiyle inşa edebiliriz. Bugüne kadar yapılan çalışmaların tamamı istişare edilerek hayata geçirildi. Kamu kurumlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri yaptığımız bütün işlerde paydaşlarımızdır. Birlikte yöneteceğiz dedik. Allah'a şükürler olsun ki bu sözümüze sadık kaldık. Sıkıntılı bütçemize rağmen ihtiyaç duyulan ve özlemle beklenen hizmetleri halkımızla buluşturduk. Geri kalan görevimizde de bu anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sizin gibi sivil toplum kuruluşlarının sayısının artması bizi mutlu ediyor. Çünkü ortak paydamız Muş'tur. İnşallah el birliğiyle memleketimizi hak ettiği seviyeye çıkarırız.'

Kanak da belediyenin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, Muş'a ve Muşlu'ya faydalı olmak için bu yola çıktıklarını ifade etti.

Kaynak: AA