Yeşiltaş Açıklaması 'Türkiye, Tarihini Yeniden Kendi Yazacak'

AK Parti Seyhan İlçe 87. Danışma Meclisi Toplantısı Seyhan Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yeşiltaş Açıklaması 'Türkiye, Tarihini Yeniden Kendi Yazacak'
Danışma meclisi toplantısına Adana Milletvekili MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güler, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, teşkilat mensuplarına yeni anayasayı anlatmak için bilgilendirip, motivasyonlarını artırıcı eğitim çalışmaları yapacaklarını söyledi.



Teşkilatın tüm birimlerini sahaya sürüp kapı kapı dolaşarak partililere cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacaklarını söyleyen Başkan Yeşiltaş, “15 Temmuzun müsebbibi olan FETÖ terör örgütünün toplumda yarattığı mağduriyet politikasına karşı halkı bilinçlendireceğiz. Seyhan teşkilatı her daim sahada çalışmalarını yaparak üstüne düşen görevi yapmıştır yapmaya devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden beri her seçimde oylarımızı artırarak yolumuza devam ediyoruz. Nasıl ki 10 Ağustos 2014’te sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmışsak yine referandumda yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Seyhan ilçe teşkilatı olarak bizler bu sorumluluğun farkındayız. Seyhan yürürse, Adana yürür. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini referandumda Türkiye ortalaması ile kazanacağız. Yeni anayasa sistemi ile referandumda başarılı olacağız. Bu başarı ile ülkemiz güçlenecek, devlet güçlenecek, ümmet güçlenecek dünya mazlumları rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen bazı odakların Türkiye’nin büyümesini engellemeye çalıştığını söyleyen Yeşiltaş, “Rabbim bizi Ebubekir görünümlü Ebucehillerden korusun” ifadelerini kullandı.

Yeni anayasa değişikliği ile ilgili Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Adana Milletvekili ve MKYK üyesi Fatma Güldemet Sarı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Seyhan’ın her zaman hedeflerinin büyük olduğunu çalışmalarını daha da artırarak oy oranını yükselteceklerini ve el birliğiyle referandumu yüksek oranla kazanacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA