Mülteci Çocuklara 10 Bin TL'lik Yardım

Afyonkarahisar Belediyesi, Türk Kızılayı aracılığı ile yurt içindeki ihtiyaç sahibi mülteci çocuklar ile yurt dışında bulunan savaş mağduru Suriyeli ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere 10 bin TL aktaracak.

Mülteci Çocuklara 10 Bin TL'lik Yardım
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı.

Toplantı itfaiye ve zabıta personeline 2017 yılında verilecek fazla mesai ücretlerinin tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu’nun görüşülmesiyle devam etti.

Toplantıda ayrıca yurt içindeki ihtiyaç sahibi mülteci çocuklar ile yurt dışında bulunan savaş mağduru Suriyeli ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarının temini için belediye ve Türk Kızılayı Derneği ile ortak işbirliği yapılarak Türk Kızılayı Derneği Afyonkarahisar Şubesi hesabına 10 bin lira para aktarılması oy birliği ile karar verildi.

Toplantıda ayrıca Trafik, Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporları ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifleri görüşülerek karara bağlandı.
Kaynak: İHA