İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya'dan, SESOB'a Ziyaret

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya'dan, SESOB'a Ziyaret
SESOB Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Gerek ilçelerde gerekse de merkezde esnafına yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle SESOB Başkanı Beşir Köksalı yakından tanıdığını, daha önce görev yaptığı Divriği ilçesine de sürekli ziyaretler yaptığını vurgulayan Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya,"Beşir Başkanım, Divriği ilçesine yaptığı ziyaretlerde mutlaka kaymakamlığımızı da ziyaret ederek ilçe esnafının sorunları hakkında bilgi verirdi. Ben İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olduktan sonra da görüşmelerimiz devam etti. Birlik Bakanımıza iade-i ziyarette bulunmak istedik. Her zaman esnaf teşkilatı ile uyumlu çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, İl Özel İdaresi’nin Sivas’ın gelişmesi ve hizmetlerin yapılması noktasında gayretli çalışmaları olduğunu belirterek,"Sayın Genel Sekreterimiz, Divriği ilçesinde görev yaptığı için Sivas’ı da yakından tanıyor. Kaymakamlık yaptığı Divriği ilçesinde görev yaptığı dönemde ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını ilçe halkı çok iyi bilmektedir. İlçeye yaptığı hizmetleri de bizzat görme imkanı buldum. İnşallah gayretli çalışmalarını İl Özel İdaresinde de sürdürecektir" diye konuştu.

Kaya, ziyaret anısına kurum tarafından yaptırılan ve Sivas’ın tanıtımının yapıldığı takvimden Köksal’a hediye etti.
Kaynak: İHA