Gaming İstanbul'da Eğlence Devam Ediyor

Gaming İstanbul’da eğlence devam ediyor. Fuarda 7’den 70’e oyun tutkunları bir araya geldi. Oyun ve film kahramanlarının kostümlerini giyen ve aksesuarlarını takanlar birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Uzun kuyrukların ardından fuara giren ailelerde çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Gaming İstanbul'da Eğlence Devam Ediyor


“El emeği kostümler”

18 yaşındaki Sura Köse Star Wars filminden Cloone Trooper kahramanı olarak fuarda bulunuyor. Sura kendi diktiği kostümünü şu sözlerle anlattı; “Bugün Star Wars film serisinde Cloone Trooper karakteri olarak buradayım. Eğlenmeye geldim, güzel hissediyorum. İnsanlar fotoğraf çektirmek istiyor. Daha önce costplay olmuştum ancak bu kadar büyük bir etkinliğe katılmadım. Kıyafetleri vücut ölçülerime göre tek başına yaptım.” Faruk Özyürek ; “Buradaki karakterlerin çoğu bilinen karakterler. Benim seçtiğim karakter ise daha az biliniyor. Karakteri kıyafetlerini ve makyajı tek başına yaptım ”dedi.



“Çocuklarım için geldim”

Şerife Çare çocuklarının heyecanına ortak olmak için fuarda bulunduğunu belirterek, “Çocuklarım için geldim. Çok hareketli ve kalabalık burası. Onlara yetişemiyorum. Her tarafa koşuyorlar. Bu ortam onlara çok heyecanlı geliyor. Bana inanılmaz yorucu geliyor” diye konuştu.



“Hayali karakterlerimi çiziyorum”

Grafik Tasarımı öğrencisi Başak Demir oyunlardaki kahramanları ve kendi oluşturduğu karakterleri kalemi ile canlandırmakta. Demir, “Dizi film ve çizgi filmlerinden karakterlerimiz var. Dijital veya elimizle çizdik şu anda satıyoruz. Kendimi bildim bileli çiziyorum.3 yaşında elime kalemi alıp çizmeye başladım. Gördüklerinizin çoğu hayal gücümden oluşan karakterler ”dedi.



“9’da geldim”

Lise öğrencisi Resul Doğan sabah gözünü fuarda açanlardan. Doğan, “Saat 9 gibi buradaydık. Arkadaşlarımla birlikte geldim. 1 saat kadar sıra bekledik. Beklediğimden çok daha güzel bir Fuar oldu. Oyun oynamaya yerleri turnuva alanları var buralarda vakit geçireceğiz ”diye konuştu.

"Gaming İstanbul" fuarı 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde oyun severleri ağırlamaya devam edecek.
Kaynak: İHA