Esnaftan, Başkan Babaş'a Başkent'te Kastamonu Günleri Talebi

Başkent’te Kastamonu Günleri’nin 12’ncisini Kastamonu Belediyesi olarak üstlenen ve esnaflara nakliyeden stant ücretlerine kadar büyük katkı sağlayarak fuarda şehrin gerçek sahipleri tarafından tanıtılmasının önünü açan Belediye Başkanı Tahsin Babaş esnaflarla bir araya geldi.

Esnaftan, Başkan Babaş'a Başkent'te Kastamonu Günleri Talebi
Esnaflar, geçtiğimiz yıl Ankara’da gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdikleri toplantıda Belediye Başkanı Tahsin Babaş’tan 13’üncüsü düzenlenecek Başkent’te Kastamonu Günleri’nin organizasyonuna öncü olmasını istediler. Geçtiğimiz yıl Ankara’da düzenlenen tanıtım günlerinin yıllar sonra amacına uygun şekilde yapıldığının altını çizen esnaflar, “Sayın Başkanım bizler Kastamonu isminin en iyi şekilde tanıtılmasını istiyoruz. Bu noktada sizlerin öncülüğü bizim için olmazsa olmazımızdır. Siz yoksanız bizlerde fuara iştirak etmeyeceğiz. Bizler Kastamonu’muzu, Belediyemizin öncülüğünde tanıtmak istiyoruz. Yıllardır Kastamonu’da olmayan insanların stantları fuarlarda yer aldı. Belediyemiz işin içinde olduğunda sadece Kastamonu esnafımız fuarlarda boy gösteriyor. Bu bizleri mutlu ediyor” dediler.

Önceliğinin Kastamonu ve Kastamonu esnafı olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, hedefinin şehri en iyi şekilde tanıtmak olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz yıl itibariyle bu yönde adımlar attıklarını esnaflardan ve ziyaretçilerden gelen olumlu görüşlerin doğrultusunda bu yılda Başkent’te Kastamonu Günleri’ne öncülük edeceklerini belirten Başkan Babaş, “Fuarda Kastamonu esnafının dışında kimse olmayacak. Ankara’da Kastamonu Günleri’ni hep birlikte yapacağız. Esnaflarımız nakliye ve stant ücreti ödemeyecekler. Tüm organizasyonu bizim ekiplerimiz takip edecekler. Bununla ilgili gereken toplantıları yapacağız. Amacım Kastamonu’muzu en iyi şekilde tanıtmak. Bunu da en iyi şekilde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz düşüncesindeyim” dedi.

Kaynak: İHA