Bursa'da Feci Kazada Can Pazarı Açıklaması 4 Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki özel otomobil ile bir traktörün karıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. Sıkışan kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, bir kişinin 3 parmağı koptu.

Bursa'da Feci Kazada Can Pazarı Açıklaması 4 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan Kemal Yılmaz idaresindeki 43 YA 581 plakalı özel otomobil, Akhisar mevkiinde Nurten Pamuk’un kullandığı 16 KGG 02 plakalı özel otomobil ile Mesut Dilek yönetimindeki 16 PR 992 plakalı traktörün arasından geçmek istedi. Özel otomobil ile traktörün arasından geçemeyen Kemal Yılmaz idaresindeki özel otomobil, iki araca birden çarptıktan sonra, yolun sağında bulunan köftecinin bahçesine girdi. Özel otomobilde bulunan 16 yaşındaki Funda Gündoğdu araçta sıkıştı. Genç kız, kaza yerine gelen itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Parmakları koptu

Kazada sürücü Kemal Yılmaz ile otomobilde bulunan 6 yaşındaki İpek Yılmaz ve 36 yaşındaki Fatma Şen ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Funda Gündoğdu’nun kopan parmakları poşet içerisinde acil servise getirildi.

Genç kız, İnegöl’deki ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaynak: İHA