50 İlin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ve Yöneticileri Erzurum'da Buluşuyor

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Büyükşehir Belediyesi, 50 ilden gazeteciler cemiyeti başkanı ve yöneticileri ile gazetecileri hafta sonunda Erzurum’da misafir edecek.

50 İlin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ve Yöneticileri Erzurum'da Buluşuyor
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 10 Aralık’ta Marmaris’te gerçekleştirdiği Başkanlar Kurulu toplantısında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etmiş ve Başkan Sekmen burada Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazetecilere Erzurum’u, EYOF’u ve Kış Turizmini anlatmış, Gazetecileri EYOF öncesi Erzurum’a davet etmişti. Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti bu daveti organize etti ve zorlu kış koşullarına karşın 50 ilden gelen gazetecileri Erzurum’da buluşturdu.

Büyükşehir ve DAGC’nin davetine Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Karadeniz, Marmara, Ege, Güneydoğu, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ile İnternet Gazetecileri Derneği yöneticileri, TSYD Trabzon Başkanı ve bölge temsilcilerinin yanı sıra 50 ilden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ile yöneticileri katılacak.

Bugün Erzurum’a ulaşacak gazeteciler, cumartesi sabahı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya gelecek. Gazeteciler, kentte EYOF 2017 organizasyonunda müsabakaların yapılacağı spor tesisleri ile Palandöken ve konaklı kayak merkezlerini ziyaret edecek. Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak etkinlik sonrası gazeteciler Pazar günü Erzurum’dan ayrılacak.
Kaynak: İHA