3. İDEV Ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası tarafından 2730 Nisan tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek fuarların, iç tüketimi tetikleyerek bölge ekonomisine canlılık getirmesi bekleniyor.

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından 27-30 Nisan tarihlerinde Kocaeli’de 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı'nın bölge ekonomisine canlılık getirilmesi bekleniyor.

İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Kocaeli Müteahhitler Birliğinin desteğiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde 27-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz, KOTO Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, fuarların evlilik planları yapan çiftler, eşyalarını yenilemek ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, 'Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız İDEV Fuarı ile kolaylaştırıyoruz. Birbirinden önemli tasarımcıların koleksiyonlarının sergileneceği fuarımızda, ziyaretçiler, fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler.' ifadesini kullandı.

Alagöz, katılımcı firmaların yoğun ilgisinden memnun olduklarını vurgulayarak, 'Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlanıyorlar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini bu fuarda sergileyecekler.' dedi.

Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara Bölgesi’nin en gözde konut projelerinin sergileneceği Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı’nda ise Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek ziyaretçileri bu projelerle buluşturmayı hedeflediklerini aktaran Alagöz, 'TÜYAP yurt dışı ofislerimiz kanalıyla yürütmekte olduğumuz çalışmalar kapsamında, başta Körfez ülkeleri olmak üzere yurt dışından alım heyeti organizasyonu gerçekleştireceğiz. Nitelikli alıcılardan müteşekkil olmasını hedeflediğimiz yabancı ziyaretçilerimizin önemli iş bağlantıları yapmalarını öngörüyoruz.' şeklinde konuştu.

KOTO Başkanı Necmi Bulut da Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara’yı, Anadolu yakasının fuar merkezi konumuna getirme vizyonu ışığında hareket ettiklerini belirtti.

Kocaeli'nin 35 bin metrekaresi kapalı bir fuar alanına sahip olmasının, bu alanda yaptıkları çalışmalara büyük ölçüde katkı sağladığını vurgulayan Bulut, şunları söyledi:

'Ve biliyoruz ki hedefimizin gerçekleşmesi ancak Doğu Marmara Bölgesi’ndeki ticaret ve sanayi odaları başta olmak üzere tüm dinamiklerin destekleriyle mümkündür. 27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz, iş dünyasının tüm aktörleriyle katılımlarını beklediğimiz fuarımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Ve benzer işbirliklerinin devam etmesi arzusunda olduğumuzu da özellikle vurgulamak isterim.'

Girişlerin ücretsiz olacağı fuarlar, 27-28-29 Nisan 2017 tarihlerinde, 10.00-20.00, 30 Nisan 2017 tarihinde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Kaynak: AA