Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Alternatif Sahne Günleri 21 Şubat'ta başlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek Alternatif Sahne Günleri, 21 Şubat-30 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak takip edilebileceği Alternatif Sahne Günleri'nde, ünlü müzisyenlerin yanı sıra genç yetenekler, komedyenler ve diğer sahne sanatçıları performanslarını sergileyecek.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, her yaştan ve kesimden insana yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek şunları kaydetti:

“Şimdi de üniversiteli gençlerimize yönelik Alternatif Sahne Günleri isimli bir etkinlik dizisi ile halkımızın karşısındayız. Alternatif Sahne, popüler kültür dışında kalan ama yetenekli isimlere yer verdiğimiz bir platform. Alanında başarılı ve özgün işler yapan genç müzisyenler, komedyenler, tiyatro sanatçıları ve hatta yazarlar, eleştirmenler için izleyici ile buluşma vasıtası oluyoruz. Bir buçuk ay boyunca bu etkinliğimiz sürecek.'

Etkinlik davetiyelerinin Namık Kemal Üniversitesi öğrenci toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden temin edilebileceği bildirildi.

- Albayrak'tan, ADD Şarköy Şubesine ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şarköy Şubesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ADD Şarköy Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Suzan Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Albayrak, ziyarette hem dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı hem de büyükşehir belediyesinin çalışmalarını anlattı.

Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

ADD Şarköy Şubesi Başkanı Özsoy da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Albayrak'a ziyaretinde, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Şarköy CHP İlçe Başkanı Alpay Var eşlik etti.

Kaynak: AA