Modacı Dilek Hanif'ten Türk Kızılayı Yararına Defile

Defiledeki kıyafetlerin satışından elde edilen gelir, anaokulu yaptırılmak üzere Türk Kızılayına bağışlandı.

Modacı Dilek Hanif'in hazırladığı koleksiyondan oluşan kıyafetlerin satışından elde edilen gelir, Türk Kızılayına bağışlandı.

Etiler Le Meridien Otel'de gerçekleştirilen defileye, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanvekili Büşra Köylübay, iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, geçen yıl da bir kampanya düzenlediklerini anımsatarak, kampanyadan elde edilen bağışların sahiplerine ulaştığını söyledi.

Bu yıl da anaokulu projesi başlattıklarını belirten Yıldırım, ''Bugün 24 elbiseyi açık artırmaya çıkartıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirle, 3 derslikli her yerde aynı anaokulu projesi olacak. Bir okulun maliyeti 375 bin lira. Ben herkese çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve Deniz Akkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği programda, şarkıcı Fettah Can konser verdi.

Defilenin ardından gerçekleştirilen açık artırmada Modacı Dilek Hanif'in tasarladığı 24 kıyafetin satışından elde edilen 7 milyon 875 bin lira, Türk Kızılayına bağışlandı. Elde edilen bağışla 21 anaokulu yaptırılacak.
Kaynak: AA