Erdoğan, Gaziantep Valiliğini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Yerlikaya tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Gaziantep Valiliğinde Vali Ali Yerlikaya tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanarak hizmete alınan eserlerin toplu açılış törenine katılmak ve çeşitli temaslarda bulumak için geldiği Gaziantep'te Valiliği ziyaret etti.

Vali Yerlikaya tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, tören mangasını selamladı.

Valilik şeref defterini imzalayan Erdoğan'a, Vali Yerlikaya günün anısına çini tabak hediye etti.

Gaziantep Spor yöneticileri ve futbolcularını burada kabul eden Erdoğan, Şahinbey Belediyesi tarafından Umre'ye gönderilen kız öğrencilerle de görüştü.

Valilik çıkışında ise kendisini bekleyen öğrencilerin taleplerini geri çevirmeyen Erdoğan, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üzerinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmedildiği sedef işlemeli tabloyu Erdoğan'a hediye etti. Şahin'in hediye ettiği tabloda, Osmanlı arması, Cumhurbaşkanlığı forsu, tek devlet, tek bayrak, tek vatan ibaresi ve ay yıldız işlemesi ile 'Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır.' sözü bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep temaslarını tamamlayarak, helikopterle Adıyaman'a geçti.

Kaynak: AA