Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Şubat Bursa'ya Gelecek

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun: 'Cumhurbaşkanımızı Bursamızda en iyi şekilde ağırlayabilmek için tüm teşkilatlarımızla kolları sıvadık.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Şubat Pazar günü toplu açılış törenine katılmak için Bursa'ya geleceği bildirildi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın 26 Şubat Pazar günü saat 16.00'da İstanbul-Bursa-İzmir arasındaki otoban projesinin Bursa ayağı 25 kilometrelik Gemlik-Bursa bölümünün de yer aldığı birçok hizmetin toplu açılış törenine katılacağı, ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halkla buluşacağı belirtildi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Bursa'da ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Bursa'mıza kazandırılan yeni projelerin hayata geçiriliş törenini Cumhurbaşkanımız katılımlarıyla taçlandırılacak. Cumhurbaşkanımızı Bursa'mızda en iyi şekilde ağırlayabilmek için tüm teşkilatlarımızla kolları sıvadık. Tüm halkımızı toplu açılış törenimize katılmak üzere 26 Şubat Pazar günü saat 16.00'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na bekliyoruz. Halkımızla Sayın Cumhurbaşkanımıza en güzel doğum günü hediyesini o gün Bursa'mızda vereceğimize inanıyorum.'
Kaynak: AA