Citroen C-Aircross Concept'in Dünya Prömiyeri 7 Mart'ta

Citroen'in kompakt SUV modeli C-Aircross Concept'in dünya prömiyeri 7 Mart'ta kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre şirket, kompakt SUV segmentindeki yeni aracının ön gösterimi olan C-Aircross Concept'i 7 Mart'ta basın açılışı ile başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenmeye hazırlanıyor.

Citroen Advanced Comfort programı kapsamında geliştirilen C-Aircross Concept, sade ve ferah kabini, kullanılan sıcak malzemeler ve hayatı kolaylaştıran teknolojileriyle markanın ürün stratejisinde ulaştığı yeni seviyeyi gösteriyor.

C-Aircross Concept'in birbirinin aksi yönde açılan kapılarından geçilen gri ve turuncu renkli grafik dizayna sahip iç mekanında, insan vücudunun formunu alan alkantara kaplı özel koltuklar ve kumaş açma kollarına sahip çekmecelerden oluşan kullanışlı saklama çözümleri bulunuyor.

Direksiyon simidinde yer alan sezgisel kontrol butonları, Grip Control, ConnectedCam ve 'High-Tech Rear Vision' kamera sistemine ek olarak, yolcuların wifi üzerinden dosyalarını birbirleriyle paylaşmasına imkan sağlayan 'Share with U' uygulaması da aracın yenilikleri arasında yer alıyor.

4.15 metre uzunluğunda olan C-Aircross Concept, 1.74 metre genişliği ve 1.63 metrelik yüksekliğiyle kompakt SUV segmentinde yer alıyor.

Kaynak: AA