Başkan Ataç Yörüklerle Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ertuğrul Gazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonunu ziyaret ederek Yörükler ile bir araya geldi.

Başkan Ataç Yörüklerle Bir Araya Geldi
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette federasyona bağlı 11 dernek başkanı ve başkan yardımcıları da Başkan Ataç’ı dernek binasında görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ziyarette bir açıklama yapan federasyon başkanı Halil Türkan, “Sizi derneğimizde görmekten son derece mutlu olduk. Sizi her konuda takdir ediyoruz. Gerek sosyal belediyecilik anlayışınız gerek kişiliğiniz siyasi kimliğinizin önüne çıkan unsurlarınız var. Sizi ayrıca takdir ediyoruz. Federasyon olarak bu toplantıyı tertip ettik” dedi.



“Hayatım boyunca bu şehre hizmet etmek istiyorum”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “Benim yıllardır camianıza olan yakınlığım, birlikteliğimiz, dostluğumuz ayrı bir konumda. Gerçekten severek, koşarak geldim. Şehrimizde Yörük Türkmen popülasyonu çok güçlü bir. Hepiniz ülkenizi, bayrağınızı ve şehrini çok seven dostlarımızsınız. Makamlar gelip geçici ama dostluklar ilelebet kalacak. Güzel ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ben hayatım boyunca bu şehre hizmet etmek istiyorum. Belediye başkanlığı olurum, sade vatandaş olurum, her şey Eskişehir’in iyiliği için. Tekrar beni ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Federasyon Başkanı Halil Türkmen desteklerinden dolayı Başkan Ataç’a plaket takdim etti. Daha sonra Yörükler, Başkan Ataç’a gözleme ve ayran ikramında bulundu.
Kaynak: İHA