'Babamla Her Pazar Huzurda' Etkinliği

Üsküdar Belediyesince iki yıldır her pazar gerçekleştirilen etkinlik kapsamında TEOG sınavına girecek bine yakın öğrenci Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde bir araya gelip sabah namazı kılarak dua etti.

Üsküdar Belediyesi tarafından iki yıldır her pazar düzenlenen 'Babamla huzurda her pazar' programı bu hafta, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı otuzdan fazla hizmet biriminden bine yakın öğrenci katıldı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde sabah namazı kılan topluluk, namazın ardından şehitler için dua etti.

Okunan duaların ardından açıklamada bulunan Türkmen, Üsküdar'daki gençlerle her pazar sabah namazında buluştuklarını, yapılan programla özellikle TEOG sınavına girecek öğrencilerle Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde buluşma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Türkmen ayrıca, 'Hem de bu sabah başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere bu ülke için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için bir duada buluşalım istedik. Allah birlik dirlik düzen yolunda canını feda eden şehitlerimize rahmet eylesin. Genç yavrularımıza da Allah zihin açıklığı versin, önemli sınavlara girecekler. ' dedi.

Konuşmasının ardından cami önünde öğrencilerle Türk bayrağı önünde fotoğraf çektiren Türkmen, etkinliğe katılan gruba çorba ve simit ikramında bulundu.
Kaynak: AA