Yavuz Mahallesi Pazar Yeri İşaretleme Çalışmaları Sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Şubat ayı meclis toplantısında imar planlarına işlenmesi karara bağlanan Yavuz Mahallesi’ndeki pazar yerinde tezgah yerlerinin işaretleme işlemleri yapılmaya başlandı.

Yavuz Mahallesi Pazar Yeri İşaretleme Çalışmaları Sürüyor
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla 4 bin metrekarelik Yavuz Mahallesi pazar alanında işaretleme işlemleri sürüyor.

Kısa süre içinde bitirilmesi planlanan işaretleme işlemlerinin ardından, pazar alanının üstü kapatılarak Pazartesi ve Perşembe günleri pazar yeri, diğer günler otopark alanı olarak hizmete sokulacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa’da birçok semt pazarı mevcut ancak bu pazar yerleri imar planlarında işaretlenmemişti. Yavuz Mahallesi ile pazar yerlerinin imar planına işlenmesine başlandı. Konuyla ilgili kurulan komisyonun tespitleri doğrultusunda diğer mahallelerimizdeki semt pazarları da imar planlarına işlenerek tescillenecek. Böylece gelecekte bu alanların pazar yeri dışında bir amaçla kullanılmasının da önüne geçilmiş olacak. Yavuz Mahallesi’nde çalışmalarımıza başladık. Şu anda tezgah yerlerimiz işaretleniyor. Bu işlemin ardından pazar yerinin üzerini kapatacağız. Bu alan pazartesi ve perşembe günleri pazar yeri, diğer günler ise otopark olarak halkımıza hizmet verecek. Süleymanpaşa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA