Şanlıurfa Ak Parti Belediye Başkanları Ceylanpınar'da Bir Araya Geldiler

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan AK Partili Belediye Başkanları toplantısı bu ay Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Ak Parti Belediye Başkanları Ceylanpınar'da Bir Araya Geldiler
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynelabidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , Hilvan Belediye Başkan Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol katıldı.

Toplantı öncesi açıklamada bulunan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynelabidin Beyazgül, "Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Ceylanpınar’da yapıyoruz. Misafirperverliğinden dolayı belediye başkanımız Menderes Atilla’ya teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir olduktan sonra Büyükşehir Belediyeleri ile ilçe belediyeleri arasında muhakkak bir ilişki ve diyalog olmak zorunda. Bu koordinasyonun sağlanması için genel merkezimizin de öngördüğü şekilde il başkanlığımızın başkanlığında aylık toplantılar yapmaktayız. Bu toplantıda Şanlıurfa’nın, ilçelerinin, mahallelerinin ve kırsalının sorunlarını masaya yatırıyoruz, beraber çözüm arıyor ve bu konuda birlikte bir koordinasyon kuruyoruz. Bu toplantının da diğerleri gibi verimli olacağına inancımız tam. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Ev sahibi Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, "Her ay Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve diğer belediye başkanlarıyla aramızda istişare toplantıları yapıyoruz. Memleketimizle ilgili önerilerimizi, eleştirilerimizi sunuyoruz, tartışıyoruz ve çözüm yolları arıyoruz. Çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Bu toplantılar inşallah devam eder. Memleketimize hizmet olarak çözüm bulmaya devam ederiz. İlçemize teşrif eden herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Her ay belediye başkanlarımızla rutin bir şekilde bir araya geliyoruz. Bugün de Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ev sahipliğinde Ceylanpınar’da toplanmış bulunuyoruz. Tabi Şanlıurfa geniş bir coğrafyaya sahip, gerek büyükşehir belediye başkanlığımız ve gerek ilçe belediye başkanlıklarımız arasında koordinasyon gerekiyor. Çalışmaların planlanması ve halkımızın daha iyi bir belediyecilik hizmeti alabilmesi noktasında bu ayki toplantımızı Ceylanpınar’da gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya teşekkür ediyorum. Bu toplantıdan çıkacak sonuçların da ilçelerimize hizmet olarak akmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA