Muş'ta İş Yeri Açılışları

Muş Valisi Seddar Yavuz, giyim mağazası ve restoran açılışlarına katıldı.

İstasyon Caddesi üzerinde yapılan ve dünya mutfağını Muş'a taşıyan lokantanın açılışına katılan Vali Yavuz, iş yerinin Muş'a renk katacağını söyledi.

İş yerinin, kentteki hizmet sektöründe önemli bir açığı kapatacağını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

'Bu iş yerini daha önce gezdim ve çok da beğendim. Hem dekorasyonu hem getirdikleri profesyonel aşçıları ve çalışanları ile ilimize değer katacağını düşünüyorum. Kardeşimize bol kazançlar diliyorum. İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Özelikle ilimizde görev yapan kamu görevlileri, şu anda artan iş ve istihdamla ilgili şehrimize gelen insanlar için hem de Muşlular için güzel nezih bir mekan oldu. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.'

Vali Yavuz, buradaki açılışının ardından bir giyim mağazasının açılışına katıldı.

Burada da konuşan Yavuz, 'Herkes Muş'un parlak geleceğini görüyor. Dolaysıyla eğer bir şehrin geleceğine inanç olursa yatırım olur, hizmet olur. Muş, her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, önümüzdeki günlerde daha da güzelleşeceğini göreceksiniz. O yüzden yatırımcıları tebrik ediyorum. İnşallah sadece Muşlulara değil çevre illerde hizmet edecek bir kapasiteye ulaşacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yatırımcı kardeşlerimize bol kazançlar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Açılışlara, Belediye Başkanı Feyat Asya, kaymakamlar ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA