Kütahya Belediyesine Yeni Hizmet Araçları

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kent halkına daha iyi hizmet edebilmek için belediyenin araç filosuna yeni araçlar alındığını bildirdi.

Saraçoğlu, Zafer Meydanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden itibaren Kütahya halkına daha iyi hizmet edebilmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Belediye hizmetlerinde kullanılan araçları satın alma yoluyla hizmet etmeyi önemsediklerini dile getiren Saraçoğlu, 'Göreve geldiğimiz günden itibaren makine ve ikmal müdürlüğümüzde başlattığımız araç yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Önceki dönemlerde gördüğünüz bu iş makineleri genelde kiralama usulü ile çalıştırılmış. Ancak biz kiralamadan ziyade kendi araç filomuza kattığımız araçlarla hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.' dedi.

Yaklaşık 50'ye yakın yeni iş makinesiyle Kütahya Belediyesinin araç filosunun genişletildiğini aktaran Saraçoğlu, şunları kaydetti:

'Bu araçlarla Kütahya'mıza daha iyi ve hızlı hizmet etmenin gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma yapıyoruz. Bugün burada bir şehir için adeta olmazsa olmaz denebilecek araçlarımızdan bir bölümünü görebiliyoruz ve bu araçlar bugün itibarıyla da çalışmalarda kullanılmaya başlanacak. Bu araçlar içerisinde en önemsediğimiz ve genellikle araç sürücülerimizin sürüşlerini aksatan rögar kapaklarının tamir ve bakımında kullanılacak olan aracımızdır. Bu aracımız teknik bir şekilde rögarın başında tamiratını gerçekleştirecek.'

Kaynak: AA