İl Başkanı Yurdunuseven'den STK'lara Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerini ziyaret etti.

Yurdunuseven, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kadir Arık’ı ziyaret etti. 16 Nisan’da yapılması planlanan anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili ziyaretlerinde STK temsilcilerine bilgi verdi.

Anayasa değişikliği halk oylamasında evet oyu kullanacaklarını aktaran ESKKK Başkanı Birliktir tıkanan sistemin işler hale gelmesi gerektiğini söyleyen ve her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını ifade eden Birliktir, 'Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini destekliyoruz. Muhtemelen 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında da ‘evet’ diyerek devletimizin yanında yer alacağız.' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SMMMO Başkanı Arık, anayasa değişikliği halk oylamasında evet oyu vereceklerini dile getiren Arık, 'Ülkemizin ve milletimizin yanındayız. Anayasa değişikliği referandumunda da evet oyu kullanacağız.' dedi.

Ziyaretlere İl Başkanı Yurdunuseven’in yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA