GTSO, Görele'de İş Dünyasıyla Buluştu

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından 'devlet desteklerini ilçelere taşıyor' adı altında devletin iş dünyasına sağladığı desteklerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Görele Öğretmenevinde kurulan danışmanlık masaları vasıtasıyla yatırım ve istihdam yardımları hakkında üyeler bilgilendirildi.

Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, devletin iş dünyasına sağladığı destekleri ilçeleri gezerek iş dünyasına ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Danışma masaları vasıtasıyla üyelere bire bir hizmet vermek amacını hedef edindiklerini belirten Çakırmelikoğlu, 'Son dönemde istihdam seferberliği ile İŞKUR, faizsiz kredi destek paketi ile KOSGEB, turizm yatırımları vasıtasıyla TKDK ve prim indirimleri uygulamaları ile SGK temsilcileri bizlerle birlikte faaliyetimizde yer almaktadır.' dedi.

Çakırmelikoğlu, Eynesil'den başlattıkları etkinliğin Görele ve Çanakçı'da devam ettiğini ifade ederek, 'Önümüzdeki hafta ise Tirebolu ve Espiye ilçelerinde yer alan üyelerimiz ve katılmak isteyen esnafımıza bilgilendirme ve yönlendirme hizmetinde bulunacağız.' diye konuştu.

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise bu tür etkinliğe ilk kez şahit olduğunu dile getirerek, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür etti.

Kaynak: AA