Belediye Başkanı Demirkol, Viranşehir'de Yaralıları Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Viranşehir’de adliye ve emniyet personellerinin ikamet ettiği lojmanların bulunduğu sokakta meydana gelen patlamada yaralananları, Viranşehir Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Demirkol, Viranşehir'de Yaralıları Ziyaret Etti
Başkan Fevzi Demirkol, terör saldırısı haberinin ardından Viranşehir İlçesi’ne gitti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de içinde yer aldığı heyetle Başkan Demirkol, Viranşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Demirkol, daha sonra heyetle birlikte patlamanın meydana geldiği alanı da ziyaret etti.

Demirkol, terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Viranşehir’de meydana gelen hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu vahşeti yapanlar insan olamaz. Vatanımız bölünmeyecek, milletimizin birlik ve beraberliği devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA