AK Parti Kahta Teşkilatında Cumhurbaşkanının Gelişi İle İlgili Toplantı

AK Parti Kahta ilçe teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman’a gelişi nedeniyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Kahta Teşkilatında Cumhurbaşkanının Gelişi İle İlgili Toplantı
AK Parti Kahta ilçe teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Bölükyayla Belde Belediye Başkanı Ramazan Yavuz ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman’da gerçekleştireceği miting hakkında bilgi verildi.

İlçe teşkilatı, miting esnasında parti üyelerine görevlendirmeler yaparak halkın düzenlenecek olan mitinge katılımın sağlanması yönünde gerekli çalışmaları başlattı.

AK Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel yaptığı konuşmada, “Göz bebeğimiz, gözümüzün nuru, kurucu Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan bu Pazar günü Adıyaman’da olacak. Cumhurbaşkanımız sadece 40 ilde miting yapıyor. Diğer 41 ile gidemeyecek. Adıyaman’ımız bu konuda şanslı olan iller arasında yer alıyor.Hasret bitiyor. Pazar günü Cumhurbaşkanımızla bir araya geliyoruz” dedi.

16 Nisan gününün İslam ümmeti açısından çok önemli bir gün olduğunu söyleyen Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Biz her şeyimizle Allah’ın izniyle inşallah 16 Nisan’a kadar geceli gündüzlü çalışacağız. 16 Nisan günü ümmet için çok önemli bir gündür. Çünkü içerideki ve dışarıdaki şer güçler bütün güçlerini kullandılar. E-muhtıralar, parti kapatmalar, 17-25 Aralık süreçleri ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi olaylarda bütün güçlerini kullanarak üzerimize geldiler. Başörtülü bacılarımızı, analarımızı TBMM’den çıkardılar. Bunların hepsini üst üste koyup değerlendirmemiz lazım. O yaşanan kötü olayları bir film şeridi gibi gözümüzün önünde bir film şeridi gibi canlandırmamız lazım. Canlandırmış olduğumuz o film şeridine göre 16 Nisanda karar vermemiz lazım. Pazar günü 30 tane aracımızı seferber edeceğiz. Araçlarımız hemşerilerimizi buradan Adıyaman’a taşıyacaklar. Araçlarımız Pazar günü 23:59’a kadar orada kalacak ve gelmek isteyen hemşerilerimizi Kahta’ya getireceklerdir” dedi.

Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ise, yeni Anayasanın referandumdan geçmesiyle birlikte Türkiye’de yaşanan karmaşaların sona ereceğini ifade etti.

Bölükyayla Belde Belediye Başkanı Ramazan Yavuz ise, 16 Nisan’da Adıyaman halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağını söyledi.

Kaynak: İHA