Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi

Girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ sona erdi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi
Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Çorlu TSO ve KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğiyle 13-16 Şubat 2017 tarihleri arasında Çorlu TSO Kuzey Eğitim Salonunda düzenlenen "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" 4 ana konudan oluştu. Eğitimde, Eğitmen Burcu Ergene, iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ile iş planı yazma, konusunda bilgi verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, "Çorlu TSO ve KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 32 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA