Tarsus Kaymakamı Ünal Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can muhtarlarla bir araya geldi.

Ünal, Tarsus Muhtarlar Derneği tarafından bir restoranda düzenlenen tanışma toplantısında, Tarsus'u yeni tanımaya başladığını ve ilk defa bu kadar sayısı çok olan Mahallelerle çalışacağını söyledi.

Vatandaşlarla daha iyi irtibat kurmak için whatsapp hattını kurduklarını ifade eden Ünal, bu yolla sorunların hızlı bir şekilde değerlendirileceğini ve vatandaşlarla anında iletişim kurulacağını kaydetti.

Tarsus için çalışmalar yapacaklarını aktaran Ünal, şöyle devam etti:

'Kapımız her zaman açık, gerek mesajla gerek iletişimle gerekirse de kapıyı çalıp gelebilirsiniz. Kapımızın açık olduğunu bilin. Ben buraya amir olarak gelmedim. Ben de bu bölgenin insanıyım. Çukurova'nın başkenti tarih kitaplarında Tarsus yazıyor. Demek ki Çukurovalıyım diyebilmek için önce başkentinde görev yapmak gerekiyor. Görevimizde dertler biri gidip, biri gelebilir ama biz kız mayacağız. İnsan odaklı hizmete inşallah tüm mesai arkadaşlarımızla ve sizlerle ilçemizde yaklaşık 329 bin nüfusa kayıtlı insanımıza hizmet için geldik.'

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da hassas bir dönemden geçtiklerini ve bu süreci kırmadan, dökmeden atlatılması gerektiğini ifade etti.

Önlerinde 16 Nisan'da referandumun olduğunu anımsatan Can, 'Bu referandum süreci boyunca gerek ülkemizde, gerek milletimizde, gerek şehrimizde kırmadan, dökmeden, incinmeden bu süreci geçirmeyi Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin. Kardeşliğimiz her zaman için daim olsun, birlikteliğimizi Cenab-ı Allah bizlere daim etsin, şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.'' ifadelerini kullandı.

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü de amaçlarının kent yöneticileriyle muhtarları tanıştırmak olduğunu belirterek, göreve başlayan Tarsus Kaymakamı Ünal'a başarılar diledi.

Toplantıya Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Tarsus ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, Tarsus ilçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA