Tarım Ve Hayvancılıkta Strateji Toplantısı Yapıldı

Kayseri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün katkılarıyla Develide 2018-2022 dönemi stratejik hedeflerin belirlenmesi için toplantı düzenlendi.

Tarım Ve Hayvancılıkta Strateji Toplantısı Yapıldı
Kaynakların etkin, ekonomik ve verimli kullanımı, kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi, zaman ve kaynak israfının önlenmesi ve rekabetçi yapılanmanın kazanılması amacıyla Develi’deki tarım ve hayvancılık anlamındaki güçlü ve zayıf yönlerle birlikte, ihtiyaçlarda derinlemesine gündeme getirilerek çözüm arayışı içinde bulunuldu. Gruplar halinde çalıştayların yapıldığı toplantı esnasında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develideki tarım ve hayvancılığın gelişmesi anlamında çözüm önerileri sundu. Başkan Cabbar konuşmasında, “Develi olarak bilinçli çiftçi ve hayvancılara sahip olmamız bizlerin en güçlü yönüdür. Develimizin iki hayati iş sahası olan tarım ve hayvancılığın ilçemizde daha modernize olmuş bir şekilde güçlenerek verimliliğinin artırılması hususunda Develi Belediyesi olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız” diyerek daha vizyoner adımlar atılması hususunda da siyasi girişimlerin de devam edeceğini belirtti.

Toplantıya katılan uzman ve çiftçiler de toplantıya katılarak fikirler sunduğu için Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA