Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı

Vali Yavuz: 'Vatandaş memnuniyetini öne çıkaran bir anlayışla halkımıza en iyi hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeden gayret göstermeliyiz'.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, vatandaş memnuniyetini öne çıkaran bir anlayışla halka en iyi hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeden gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı, Vali Yavuz başkanlığında, vali yardımcıları ile 18 ilçe kaymakamının katılımıyla Valilik B Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yavuz, ilçelerin kamu yatırımlarıyla diğer hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda, kaymakamlardan halkın ekonomisi, refahı, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak proje üretmelerini istedi.

İlçelerin mevcut marka ve değerlerinin korunmasını ve geliştirilmesi talimatını da veren Vali Yavuz, 'Vatandaş memnuniyetini öne çıkaran bir anlayışla halkımıza en iyi hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeden gayret göstermeliyiz.' dedi.

Yavuz, kamu hizmetinin kutsal olduğuna dikkati çekerek vatandaşın her türlü hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
Kaynak: AA