Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması

'8 yılda 81 proje ve 469 milyon liralık yatırımla Kırşehir’in çehresini değiştirdik'.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 8 yılda 81 proje ve 469 milyon liralık yatırımla kentin çehresini değiştirdiklerini belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Evi'nde düzenlenen toplantıda Bahçeci, 2009-2017 yıllarında yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelerle ilgili belediye meclisi üyelerine bilgi verdi.

Sunum eşliğinde belediyenin yaptığı hizmetleri anlatan Bahçeci, her kesimden insanlara çalışmaları anlatmak için bu tür toplantıları düzenleyerek bilgilendirme yaptıklarını ifade etti.

Dev projelerle Kırşehir'in makus talihini değiştirdiklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

'8 yıldır yaptığımız sunumlara bu yıl da devam ediyoruz. Çeşitli kademelere yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Hepimizin ortak amacı bu şehre hizmet etmek ve Kırşehir’de hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkarmak. 2009 yılında göreve geldiğimizde ilk olarak bu şehrin var olan sorunlarını çözmeye çalıştık. Kırşehir'i Anadolu’nun en yaşanabilir şehri yapmak için her alanda proje ürettik. Yaptığımız her proje şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tuttu. Sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir’de büyük ve önemli adımlar attık. Yaptığımız dev projelerle Kırşehir artık geleceğine koşuyor.'

Kırşehir'in yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemediğine işaret eden Bahçeci, 'Kırşehir’de hiçbir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik. Altyapıdan üstyapıya, yollarından parklarına kadar 700 yıldır yapılamayan Ahi Evran-ı Veli Külliyesine kadar Kırşehir’in bütün ihtiyaçlarını ele aldık. Projeleri yapmaya devam edeceğiz. 8 yılda 81 proje ve 469 milyon liralık yatırımla Kırşehir’in çehresini değiştirdik.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA