Kamu Hastaneleri, Umut Ormanı Oluşturacak

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Çanakkale Orman İşletmeleri Müdürlüğü, ortak proje ile umut ormanı kuracak.

Kamu Hastaneleri, Umut Ormanı Oluşturacak
Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Temiz, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin, Müşterek Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Gülümser Özbaş ve hemşire Arzu Bircan Gürel ile birlikte, Orman İşletmeleri Müdürü Barış Sergin’i makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette yer ve orman haftasında dikilecek fidan sözünü alan, Çanakkale Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin, merkeze kayıtlı bin 500 danışan için bir hayal kurduklarını ve bu hayalin gerçekleşebilmesinde desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Şahin, “Danışanlarımız, her fidanı birer umut ile dikecekler, yani bu fidanlar onların umutları olacak. Umutlarının büyümesini, gelişmesini izleyecek, her yıl bu umutlara yenisini ekleyecekler. Özveri ve sabırla umutların yeşermesinde tutunacak bir dal olduğunu, diktikleri fidanlarla bir ormanı oluşturduklarını görecekler. Bu projeyle her geçen yıl daha da kirlenen dünyamız için bir Umut Ormanı yeşerecek. Danışanlarımızın gelişimlerine ve gelecekle ilgili umutlarına büyük katkısı olacak bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği ailesinin tüm çalışanlarına ve Çanakkale Orman İşletmeleri Müdürlüğüne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Temiz, “Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin, danışanları için sürekli yeni aktiviteler gerçekleştirdiğini ve yeni fikirler hayata geçirerek danışanların kaynaşmaktan öte güzel dostluklar oluşturduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi de olan bu çalışmalarla Toplum Ruh Sağlığı Merkeziyle ilgili toplumsal farkındalığın yanı sıra ağaç dikmenin ve ormanlarımızı korumanın önemi konusunda da toplumsal farkındalığın arttırılmasını hedeflenmekteyiz. Özverili çalışmalarından dolayı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi personellerine ve kurulan hayalleri gerçeğe dönüştürmede bizlere olan katkılarından dolayı Sayın Barış Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA