Diyarbakır-Bismil Arası Minibüs Ücreti Düşürüldü

Bismil Belediyesinin girişimiyle Diyarbakır-Bismil arası minibüs taşıma ücretinde 1 lira indirime gidildi.

KHK ile Bismil Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Turgay Gülenç, Bismil ilçesinde, halktan gelen talep doğrultusunda şehir merkezine minibüs yolcu taşıma ücretlerinde indirime gittiklerini söyledi.

Yapılan indirime ilişkin Gülenç şunları söyledi:

'Bismil'de bulunan 4,15 ve 19 nolu kooperatif başkanlarıyla minibüs taşıma ücretleri hakkında bir görüşme yaptık. Yaptığımız görüşme olumlu geçti. Bunun sonucunda fiyatlarda indirime gidilerek halkımızın daha ucuza seyahat etmelerine imkan sağladık. 6 lira olan minibüs ücretini 5 liraya indirdik. Bu isteğimizi geri çevirmeyen kooperatif başkanları ve minibüs birliği yönetimine teşekkür ediyorum.'

- Gülenç'in hastane ziyareti

Başkan Vekili Gülenç Bismil Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret eden Gülenç, hastalara moral verdi.

Tüm hastalarla tek tek sohbet eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Gülenç, 'Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum.' dedi.

Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve yakınları Gülenç'e duyarlı davranışı için teşekkür etti.

Kaynak: AA