Çakmak Yüzünden 2 Cana Kıydı

Uşak’ta Pazar yerinde yaşanan silahlı saldırıda ölen 2 kişinin katil zanlısı polis tarafından yakalandı. Cinayet sebebinin ise çakmak tartışması olduğu belirlendi.

Bugün sabah saatlerinde Uşak’taki bir semt pazarında yaşanan silahlı saldırıda ölen 2 kişinin katil zanlısı polis tarafından yakalandı. Zanlının 22 yaşındaki T.K. olduğu öğrenilirken, ilk ifadeleri akıllara durgunluk verdi. Zanlının saldırıyı babasıyla öldürdüğü pazarcıların çakmak tartışması yüzünden işlediği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, katil zanlısı T.K.’nın babası pazarcılık yapan İsmet ve Mevlüt Buyurgan ile daha önceden bir TL’lik çakmak alışverişinde tartıştılar. Bugün sabah yeniden Pazar yerinde tezgahını açan İsmet ve Mevlüt Buyurgan ile T.K.’nın babası yeniden tartıştılar. T.K. bu olayın ardından beyaz bir minibüsle geldiği Pazar yerinde tüfekle pazarcılara 3 el ateş ederek uzaklaştı. Pazarcılar ise saldırısı sonrası hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Polisin olay sonrası başlattığı geniş çaplı operasyonda katil zanlısı T.K. bir akrabasının evinde yakalanarak gözaltına alındı. T.K.’nın sorgusu devam ediyor.
Kaynak: İHA