Bolulu Kadınlardan Polis Ve Askere Destek

Kadınlar tarafından Doğu'da ağır kış şartlarında görev yapan polis ve askerler için örülen 10 bin çorap, bere, eldiven ve atkı, AK Parti Bolu İl Başkanlığına teslim edildi AK Parti İl Başkanı Doğanay: 'Bizim milletimizin, vatan, millet, asker ve polis sevgisinin çok faklı olduğunu düşünüyoruz. Bunun örneğini de burada görüyoruz'

Bolulu kadınların Doğu'da ağır kış şartlarında görev yapan polis ve askerler için ördüğü 10 bin çorap, bere, eldiven ve atkı, gönderilmek üzere AK Parti Bolu İl Başkanlığına getirildi.

AK Parti Bolu Kadın Kollarınca yaklaşık 1,5 ay önce 'Dualarla örüyoruz, askerimize zırh, kalkan olsun' sloganıyla başlatılan Sevgi Yolu Projesi kapsamında hazırlanan el işi atkı, bere, eldiven ve çoraplar, AK Parti İl Başkanlığında toplandı.

Burada AK Parti İl Kadın Kolları üyelerince paketlenen ürünlerin arasına kadınlar ve çocukları tarafından yazılan notlar da konuldu.

El işi ürünlerini paketleyen kadınları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 'Bizim milletimizi millet yapan değerlerden en önemlileri de tabii ki öncelikle Nene Hatunlar, Halime Analar... Bunlar önemli çünkü dün Çanakkale'de bu millet mücadele verirken orada da bu milletin askerlerinin arkasında analarımız vardı.' diye konuştu.

Doğanay, emek veren Bolulu kadınlara teşekkür ederek 'Bizim analarımız dün, bugün ve yarın da evladını askere gönderirken 'Oğlum git. Ölürsen şehit olursun. Kalırsan gazi olursun.' diyen milletin mensubuyuz. Bizim milletimizin, vatan, millet, asker ve polis sevgisinin çok faklı olduğunu düşünüyoruz. Bunun örneğini de burada görüyoruz.' dedi.

Doğanay, örülen atkı, bere, eldiven ve çoraplardan birer takımın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a gönderileceğini ifade etti.

AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise 1,5 ay önce kampanya kapsamında 5 bin civarında ürünün ortaya çıkacağını tahmin ettiklerini anlatarak 'Ancak bugün Bolu'da 10 binin üzerinde bir atkı, bere, eldiven ve çoraba ulaştık. Allah'ın izniyle bunların tamamını askerimize, polisimize göndereceğiz. Bayan polislerimize ayrı ördük.' şeklinde konuştu.

Aydın, el işi ürünlerini yapan kişilerin kendilerine birer de not gönderdiğini dile getirerek şöyle devam etti:

'50 yaşında gözleri az gördüğü halde bunu ören bir anne de var. Nota yazmış, '70 yaşındayım. Felçliyim ama yattığım yerden örüyorum.' diyen anne de var. 'Ben küçük bir kız çocuğuyum ama elimden geldiği kadar ördüm.' diyen küçücük yavrularımız da var. Bu şunu gösteriyor. Kimse ama kimse Türk milletinin askerine, polisine ve vatanına olan sevgisini sınamaya kalkmasın.'

Aydın, kendilerine teslim edilen ürünlerin pazartesi ya da salı günü emniyet müdürlüğü ile tugay komutanlığı yetkililerine teslim edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA