Başkan Gerçi MAGİAD'ı Konuk Etti

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yönetimini yenileyen Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gerçi MAGİAD'ı Konuk Etti
Yaklaşık 3 ay önce gerçekleştirdikleri kongreyle bayrağı Ömer Özkara’dan devralan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. MAGİAD yeni yönetimlerini tanıtmak istediklerini dile getiren MAGİAD Başkanı Geriter projeleri hakkında bilgi verdi. Ömer Geriter ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni yönetim olarak kurumlarımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Destek ve yardımlarınızın bu dönem de devam etmesini diliyoruz” dedi.

Genç iş adamlarına yönetimlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise, “Yeni yönetiminizi kutluyorum. İş dünyasına katkılar sağlamanızı temenni ediyorum. Genç girişimcilerin yetişmesine önayak olacağınıza inanıyorum. Bu ülkenin yatırımcılara, genç girişimcilere ihtiyacı var” diye konuştu.

Kaynak: İHA