AK Parti Milletvekilleri Referandum İcin Start Verdi

Balıkesir AK Parti Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı Dursunbey AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek referandum öncesi ilk çalışmalara Dursunbey’den başladılar.

AK Parti Milletvekilleri Referandum İcin Start Verdi
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte dün gece saatleride Dursunbey’e gelen ve ilçede konaklayan Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı gündüz saatlerinde de ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlk olarak Dursunbey Belediyesini ziyaret eden vekiller burada Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptılar. Daha sonra AK Parti Dursunbey İlçe teşkilatına geçen vekilleri burada kalabalık bir partili topluluğu karşıladı. Balıkesir AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan’ın da katıldığı programda İlçe Başkanı Akif Kandemir konuklarını karşıladı. Partililerle hatıra fotoğrafı çektiren vekiller daha sonra teşkilat binasına geçtiler.

Burada ilk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, konuk ettikleri iki vekile hoş geldiniz temennisinde bulundu. Daha sonra sözü Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a veren Akif Kandemir katılan herkese de teşekkürlerini sundu. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı konuşmada iki vekil ile birlikte gece saatlerinde Ankara’dan geldiklerini ve Dursunbey’le ilgili birçok hizmetin vekiller sayesinde Ankara’da çözüldüğünü söyledi.



Başkan Bahçavan’ın ardından söz alan Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan yoğun süren Meclis çalışmalarının ardından Balıkesir’e döndüklerini ve ilk ziyaretlerini de Dursunbey’e yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte Ankara’da Dursunbey’e yapılması planlanan Organize Sanayi, 3. Etap Toki, Balıkesir-Dursunbey, Dursunbey-Kütahya Duble yolları ile ilgili girişimlerde bulunduklarını ifade eden Bostan, Dursunbey’e hak ettiği hizmetleri sırası ile kazandırma devam edeceklerini söyledi.

Dursunbey OSB için Ankara’da çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyleyen Bostan, yer satışları için gerekli çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Ayrıca Dursunbey’e 170 konutlu yeni TOKİ’nin projesinin de onaylandığını vurgulayan Bostan, Dursunbey-Kütahya, Dursunbey-Balıkesir Duble yolları ile ilgili ihalelerinde tamamlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekledi.

Kasım Bostan’ın ardından söz alan Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise Dursunbey’in Belediye Başkanı açısından çok şanslı olduğunu çalışkan bir Belediye Başkanının görev başında olduğunu vurguladı. AK Parti İlçe Başkanı ile birlikte koordineli çalışma içinde olan Dursunbey Belediye Başkanının hizmetler için Ankara’da sık sık kapılarını çaldığını hatırlatan Poyrazlı, AK Partinin kalesi Dursunbey’in hak ettiği hizmetleri de aldığını söyledi.

Yaklaşan Referandum ile ilgili de açıklamalar yapan Poyrazlı, Dursunbey’den yüksek seviyede oy beklediklerini söyledi.

Referandum çalışmalarının ilk toplantısını da Dursunbey’de yaptıklarını söyleyen Poyrazlı, her kademeden partililerin bu referandum da canla başla çalışmasını istedi.
Kaynak: İHA