AK Kadınlar Kocagürlü Çocukları Sevindirdi

AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanlığı, Efeler ilçesi Kocagür Mahallesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımında bulundu.

AK Kadınlar Kocagürlü Çocukları Sevindirdi


AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Efeler ilçesine bağlı Kocagür Mahallesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı hediye edildi. Kocagür İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri, minik öğrencilere kendi elleriyle ayakkabıları deneterek teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş,"Biz burada bugün Kocagürlü çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek adına, bir nebze onlara destek olabilmek çocuklarımızı mutlu edebilmek adına buradayız. Tek tek çocuklarımıza ayakkabıları giyebilmeleri konusunda yardımcı olduk ve uygun ayakkabıları bulduktan sonra yüzündeki bir tebessüm ile onların mutluluğuna ortak olduk. ’Biz varken sizler yalnız değilsiniz’ mesajını her yerde her eve, her mahalleye, her ilçeye hissettirmek istiyoruz. Yardım değil, dayanışma için buradayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA