Pamukkale Belediyesi'nden Çerkez Mahallesi'ne Yeni Yollar

Pamukkale Belediyesi, Çerkez Mahallesi’ne yeni yollar açıyor.

Pamukkale Belediyesi'nden Çerkez Mahallesi'ne Yeni Yollar
Pamukkale Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bahar mevsiminin yaklaşmasıyla ilçeyi daha iyi bir görünüme kavuşturmak için üst yapı çalışmalarını hızlandıran Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza attı. Mahallenin imarında yol olarak görülen bölgeler açılarak, parke taşlarıyla kaplandı. Mahallenin daha iyi bir hale gelmesi için yapılan çalışmalarla birçok noktada yeni yollar açıldı. Mahalle sınırları içinde yaklaşık 50 bin metrekarelik parke ve kaldırım taşı döşemesi yapıldı. Çerkez Mahallesi’ne yapılan yatırım 1 milyon 250 bin liraya ulaştı.

Gürlesin: “her bölgede çalışıyoruz”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin üst yapı çalışmalarında ilçe genelinde ciddi yatırımlar yaptığını belirtti.

Pamukkale Belediyesi olarak her mahallemize hizmet götürmek için çalışıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale ilçesinin her noktasının üst yapısıyla, parkıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Daha önce ilçe olan Akköy’deki 8 mahallemizde üst yapı çalışmalarımız sürüyor. İmar planında yol olan yerler açılarak parke taşlarıyla döşenip halkımızın kullanımına açıldı. Biz Akköy bölgesindeki mahallelerimizi Pamukkale ve Karahayıt gibi turizm bölgesi içinde düşünüyoruz. Daha iyi bir Pamukkale, Karahayıt ve Akköy’ü ortaya çıkarmak için üst yapı çalışmalarımız buralarda devam edecek. Amacımız ilçe genelindeki çalışmalarımızla Pamukkale’yi daha iyi hale getirmek. Bunun için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA