Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünün Bir Haftalık Çalışmaları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünün bir haftalık çalışmaları açıklandı.

Yapılan açıklamada, ekipleri tarafından “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçu şüphelisi 9 kişinin yakalandığı, şahıslardan 14 gram bonzai, 11 gram esrar maddesi ve 4 adet Extacy hap elde edildiği belirtildi.

“Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak tüm birimlerimizle halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” denilen açıklamada, şunlara da yer verildi:

“Ekiplerimizce müdahale edilen olaylarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 4 adet kuru sıkı tabanca, 24 adet fişek, 9 adet kesici delici alet, çalıntı buluntu 1 adet motor, 6136 s.k. muhalefetten 1 şahıs yakalanmış, ehliyetsizlikten 1 şahsa idari işlem yapılmış, toplam olarak çeşitli suçlardan 17 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır. Son bir haftada 2 bin 489 şahıs ve bin 119 araç hakkında GBT sorgusu yapılmış olup; çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs, 2 kayıp şahıs, 3 bakaya yakalanmış, 6 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulanmış, 4 adet hacizli/yakalamalı araca işlem yapılmış olup, çeşitli suçlardan toplam 56 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır.”
Kaynak: İHA