Konak Semt Polikliniği Hizmete Başladı

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Konak Semt Polikliniğinin hizmet vermeye başladığı bildirildi.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, eski Konak Doğumevi binasının zemin katında hizmete giren Konak Semt Polikliniği, cildiye, çocuk hastalıkları, iç hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, genel cerrahi, göz hastalıkları, kadın ve doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, nöroloji, üroloji olmak üzere 10 branşta sağlık hizmeti sunacak.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, bölgede yaşayan vatandaşların hastanelere gitmeden uzman doktorlara ulaşabileceğini aktararak, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Semt Polikliniği Yöneticisi Birol Durukan da hizmet verilen branş sayısının artırılacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Nüfusun çok fazla olduğu Konak bölgesinde, vatandaşın sağlık ihtiyacını karşılayabilmek adına Konak Semt Polikliniği'nde düzenlemeler yaptık. Poliklinik ve laboratuvar hizmetlerinin yanı sıra, röntgen, kemik ölçümü, doppler ve USG gibi görüntüleme hizmetlerini de vermeye başladık. Vatandaşlarımızın daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlamak için poliklinik odaları ile hizmet alanlarındaki tadilat ve tefrişat çalışmalarına devam ediyoruz.'

Kaynak: AA