Görevinden İstifa Eden AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

'Tarafıma yöneltilen suçlamalarla ilgili tüm yasal haklarımı kullanacağım'.

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ozan Erdem, tarafına yöneltilen suçlamalarla ilgili tüm yasal haklarını kullanacağını bildirdi.

Erdem, yaptığı açıklamada, 13 Şubat Pazartesi günü Soma ilçesinde yaptığı konuşmanın bir bütün olarak ele alındığında ülkenin, milletin, milli birlik ve beraberliğin, barış ve demokrasinin öneminden bahsettiğini, ancak konuşmasının yalnızca bir kısmının 'cımbızlanarak' kamuoyu önünde farklı lanse edildiğini ve kendisinin mağdur edildiğini savundu.

Bir eğitimci ve yazar olarak gerek yaşamında, gerekse eğitimlerinde her zaman vatan aşkıyla, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün yanında, insanların barış ve huzur dolu bir hayat sürmesi için çalıştığını, çalışacağını dile getiren Ozan Erdem, 'Yüce Türk adaleti önünde tarafıma yöneltilen suçlamalarla ilgili tüm yasal haklarımı kullanacağım.' dedi.

Erdem, 'Milli birliğimiz ve bekamız uğruna severek hayatımı adamış bir dava sahibiyim ve bu mukaddes davanın yüklediği sorumluluğun farkındayım. Bu yüzden çarpıtılarak ve cımbızlanarak yapılan bu saldırıların, sevdalısı olduğum davama zarar vermemesi için 'Bir değil bin Ozan feda olsun' düşüncesiyle partimdeki görevlerimden istifa ettiğimi yüce Türk milletine saygıyla duyururum.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA