Göksu Caddesi Asfaltlanıyor

Kepez Belediyesi Göksu Caddesi’nin asfalt ve kaldır çalışması başlattı.

Göksu Caddesi Asfaltlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ilçesinin iki önemli yerleşim yeri olan Gündoğdu ve Kuzeyyaka Mahalleleri arasındaki Göksu Caddesi’nde başlattığı yağmur suyu drenaj hattı inşaatını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bin 700 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki caddenin, yağmur suyu drenaj hattı çalışmasıyla kullanılamaz hale gelen asfaltını ve kaldırımını yeniliyor. Caddeye yaklaşık 6 bin 500 ton sıcak asfalt dökülecek.

Tütüncü, asfalt çalışmasını inceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de caddede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt çalışmasını gerçekleştiren Büyükşehir belediyesi ekiplerine kolaylıklar dileyen Tütüncü, cadde üzerindeki esnafla, vatandaşla sohbet etti, isteklerini dinledi.

Bölgede oturanların ve esnafın yağmur suyu drenaj hattı inşaatı sırasında kısa bir dönem ulaşımda sıkıntı yaşadığını belirten Tütüncü, “Hemşehrilerimiz, alt yapı çalışmalarıyla biraz zorluk yaşadılar ama şimdi kısa bir zaman içerisinde konforlu bir yola kavuşacaklar. Sabırlarından dolayı hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Tütüncü, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e de Kepez’e yaptığı alt ve üst yap hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA