Gevaş'ta İlk Özel Diş Kliniği Açıldı

Van’ın Gevaş ilçesinde ilk özel diş kliniği açıldı.

Gevaş'ta İlk Özel Diş Kliniği Açıldı
Açılışa İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Belediye Başkanı Sinan Hakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Emniyet Amir Vekili Hüseyin Gönül, kurum amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar, bazı siyasi parti temsilcileri ve esnaf katıldı.

Açılan kliniğe ilçenin büyük ihtiyacı olduğunu söyleyen Kaymakam İshak Çınar, “Yapılan bu hizmet Gevaş’ımızın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Özel bir sağlık polikliniği açılıyor. Bu önceliği yapan Savaş Beye teşekkür ediyoruz. Rabbim utandırmasın ve hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

Belediye Başkanı Sinan Hakan da, bunun bir girişimcilik örneği olduğunu belirterek, “Bu şunu da gösteriyor, Gevaş’ta bir potansiyel var. Konyalı bir hekimimizin gelip burada hizmet vermesi daha da güzel bir olay. Ayrıca buranın da bu hizmete ihtiyacı vardı. Bu hizmet ilçeyi canlandıracak, esnafa da katkı sunacaktır. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diş Hekimi Savaş Şalka ise, poliklinikte bütün diş tedavilerini yapabileceklerini söyledi

Açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Belediye Başkanı Sinan Hakan ve polikliniğin sahibi Diş Hekimi Savaş Şalka birlikte kestiler. İlçe Kaymakamı Çınar, Belediye Başkanı Sinan Hakan ve beraberindekiler polikliniği hakkında Diş Hekimi Savaş Şalka’dan bilgi aldı. Açılış programı, verilen ikramın ardından son buldu.
Kaynak: İHA