‘Dayakçı üniversiteli kızlara' kötü haber

KTÜ Rektörlüğü, olaya karıştığı tespit edilen öğrenciler hakkında soruşturma başlattı.

‘Dayakçı üniversiteli kızlara' kötü haber
Trabzon'da, sosyal medya üzerinden tartıştıktan sonra evlerine çağırdıkları 2 kadını darbettikleri iddia edilen üniversite öğrencileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, yapılan araştırma sonucu olaya H.H, M.Y. N.Ç. ile bir öğrencinin daha karıştığı belirlendi. Bunun üzerine rektörlük 4 öğrenci hakkında soruşturma başlattı.

Öğrenciliğe yakışmayan ve üniversitenin kurumsal kimliğine zarar veren davranışlar gerekçesiyle disiplin yönetmeliğinin uygulanacağı, soruşturmanın ardından öğrencilere ceza verilip verilmeyeceğinin belirleneceği öğrenildi.

Trabzon'da önceki gün sosyal medya üzerinden tartıştıkları K.T. ve E.T'yi evlerine çağırıp darbeden üniversite öğrencileri, görüntüleri sosyal medya üzerinden yayımlamıştı.

Kavga eden üniversiteli kızlar konuştu! İşte kavganın asıl nedeni

Habertürk Gazetesi’nden Enis Yıldırım’ın haberine göre, paylaşımı gösterdiği ev arkadaşı Mihriban Y. ile Kübra T. arasında Twitter üzerinden atışma yaşandığını belirten Hasibe H., “Kübra, bana ve Mihriban'a yönelik ağır küfür ve hakaretlerde bulunup ev adresimizi istedi. Evin adresini aldılar, 3 kız eve geldiler. 2'si bize saldırdı. Onları etkisiz hale getirince, olmaması gerekenleri yaptık. Eve girip bizi tehdit ettiler, dövdüler. Bize saldırdıkları için özür dilemelerini istedik. Daha önce de tweet'lerde aramızda video muhabbeti olduğundan bu anı da videoya çekeceğimizi söyledik ve çektik.”

”KIZGINLIKLA SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIM, 2 DAKİKA SONRA PİŞMAN OLUP KALDIRDIM”

KTÜ Metalurji Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Mihriban Y. (19) ise “Bana karşı sosyal medya üzerinden onurumu kırıcı hakaret etmeleri, küfürlerde bulunmaları, eve gelerek bizi dövmeye başlamaları ve bana ‘Yetim' ve ‘Basit' demeleri çok ağırıma gitti. Özürlerini videoya çekip Twitter'dan yayınlayacaktık. Böyle bir olay olmasını istemezdim ancak karşı tarafın ağır tahrikleri neticesinde olay buralara kadar geldi. Olayın videosunu kızgınlıkla sosyal medyadan paylaştım, 2 dakika sonra da pişman olup kaldırdım” ifadesini kullandı.

‘Dayakçı üniversiteli kızlara' kötü haberTrabzon'da Üniversiteli Kızlar Sosyal Medyada Randevulaşıp Kavga Etti
Kaynak: AA