Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Açıklaması 'Eğitimin En Makulü Daim Olanıdır'

Beyoğlu Hüviyet Bekir İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Ülkemizi bir adım daha ileriye taşımak için eğitimli ve bilinçli nesillere ihtiyacımız var. Bu bilinçle ilçemizde bulunan bütün okullarımızı ziyaret ederek eksiklerini yerinde görme imkanı buluyoruz ve gereken yardımı yapıyoruz. Bizim için eğitimin en makul olanı daim olanıdır” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Açıklaması 'Eğitimin En Makulü Daim Olanıdır'
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda geleneksel hale gelen “Okul Buluşmaları” kapsamında Dolapdere’de bulunan Hüviyet Bekir İlkokulu’nu ziyaret etti. Minik öğrenciler tarafından sevinç gösterileriyle karşılanan Başkan Demircan, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Minik öğrencilere oyuncak da hediye eden Başkan Demircan daha sonra okulun toplantı salonunda öğretmen, okul aile birliği üyeleri, mahalle muhtarları, mahallelerden sorumlu meclis üyeleri ve veliler ile de bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Ziyarete Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da katıldı.



Geleceğin Beyoğlu’sunu inşa ediyoruz

Beyoğlu’nda her alanda büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Demircan, “Kentsel Dönüşüm, Kültür Sanat ve Eğitim alanında hayata geçirdiğimiz projelerle geleceğin Beyoğlu’sunu inşa ediyoruz. Her alanda büyük yatırımlarımız var. Bunlardan bir tanesi de eğitim. Çünkü ülkemizi bir adım daha ileriye taşımak için eğitimli ve bilinçli nesillere ihtiyacımız var. Bu bilinçle ilçemizde bulunan bütün okullarımızı ziyaret ederek eksiklerini yerinde görme imkanı buluyoruz ve gereken yardımı yapıyoruz. Çocuklarımız yeter ki okusunlar, öğrensinler. Bizim için eğitimin en makul olanı daim olanıdır.” dedi.

Kaynak: İHA