Beyazay Derneği Yönetiminden Başkan Yazgı'ya Ziyaret

Beyazay Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Beyazay Derneği Yönetiminden Başkan Yazgı'ya Ziyaret
Dernek Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş, Beyazay Derneğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde kurulan ve tüm engelli derneklerinin çatısı konumunda faaliyet gösteren bir dernek olduğunu ifade ederek, Aksaray’da yaptıkları faaliyetlerde her zaman kendilerine destek olduğu için Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.

Başkan Yazgı ise yaptığı açıklamada, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti hükümetinin Türkiye’deki engelli vatandaşlar için devrim niteliğinde hizmetler yaptığının altını çizerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin engelli vatandaşlarımız için çok büyük hizmetler yapmış ve halende yapmaktadır. Yerel yönetimler olarak bizler engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için elimizden geleni yapmaktayız. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizler teşekkür ediyorum” dedi.

Beyazay Derneği Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş, kendilerini makamında kabul eden Başkan Yazgı’ya günün anısı olarak özel işlemeli seramik vazo hediye etti.
Kaynak: İHA