Berk Mersinli Gördes'te Partililerle Buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli partisinin Gördes İlçe Teşkilatında Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Berk Mersinli Gördes'te Partililerle Buluştu
AK Parti Gördes İlçe Teşkilatı tarafından parti binasında gerçekleştirilen İlçe Meclisi Danışma Toplantısına, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli, Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Ok, İl Başkan Yardımcısı Özkan Satılmış, İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Gördes Belediye Başkanı vekili Sadettin Uslu, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Gördes İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın, parti yönetim kurulu üyeleri, Gördes Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının divan seçimi yapıldı. Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci yaptı. İnci konuşmasında, "Malumunuz önümüzde bir referandum var. Bizim için 2019 hazırlıkları da gündemde ondan dolayı da teşkilatıma güveniyorum. Özellikle kendilerinden ricam şu alınabilecek bize yakın olan insanlara bire bir ziyaret edip bilgilendirmek ve inşallah Gördes ilçesinde yüzde 75 evet oyu almak." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli ise konuşmasında, "28 Aralık’ta görev tebliğ edildi ve ardından yönetim ve yürütme kurulumuzu oluşturduk. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Partimizde birim toplantılarımızı yaptık Ankara’da eğitimlerimizi aldık. Tüzüğümüz gereği yapmamız gereken danışma meclis toplantılarını yapıyoruz. Bu 15’incisi. Demirci ve Köprübaşı’nı da tamamladıktan sonra 17 ilçemizde danışma meclisini yapmış olacağız. Tabi bu biraz hızlandırılmış danışma meclisi oldu. Bundan sonraki siyaset üslubumuz sayın başkanlarımızın da dediği gibi daha fazla sizlerle beraber olacağız. Yakında yapılacak olan halk oylaması ile ilgili arkadaşlarımız size ortak bir lisanla eğitim vermeye başlayacaklar. İnşallah sizlerin gayret ve destekleri ile Gördes ilçesinden yüksek oranda ’Evet’ bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA