Batman'da Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce oluşturulan Batman İl Çocuk Komitesi köylerde okuyan ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, yaptıkları sosyal sorumluluk projesi ile Batman'da okullara bırakılan yardım kutularından elde edilen giysi ve kırtasiye malzemelerini toplayarak, köylerde okuyan dar gelirli ailelerin öğrencilerine verdiklerini söyledi.

Toplanan kırtasiye ve giyim malzemelerini ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye dağıttıklarını belirten Çiçek, şöyle konuştu:

'Komitemizin etkinlikteki amacı çocuklara, çocuk hakları konusunda eğitim vermek ve çocuklarda var olan yardımlaşma duygusunu pekiştirmektir. Müdürlüğümüz tarafından bu tür etkinliklere devam edilecektir. Okullarda bulunan çocuklar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirip bu şekil etkinliklerin devam etmesi yönünde talepte bulunulmuştur.'

Merkeze bağlı Güvercin Köyü İlkokulunda okuyan 15 öğrenciye yapılan giyim ve kırtasiye yardımında Çiçek, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi yetkilileri hazır bulundu.

Kaynak: AA