Başkan Ataç Açıklaması 'Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasimizi Geliştiriyor'

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği, Eskişehir Tiyatro Platformu Derneği ve Otizmli Çocuklar Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Başkan Ataç Açıklaması 'Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasimizi Geliştiriyor'
Ziyaretçilerine Tepebaşı Belediyesi’nin öncü projelerini anlatan Ataç, “Sivil toplum kuruluşlarımız ülkemizde demokrasinin gelişmesinde etkili oldukları kadar topluma aktif vatandaşlık anlayışı da kazandırıyorlar. Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların, problemlerin çözümlerinin daha kolay oluyor. Şehrimiz bu konuda çok şanslı. Pek çok sivil toplum kuruluşundan başkan ve yöneticiler ile sık sık bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bugün ziyaretimize gelen dostlarımıza da teşekkür ederim. Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman yurttaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayız” İfadelerini kullandı.

Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Uğur Yücel, Eskişehir Tiyatro Platformu Derneği’nden Enis Zeytinler ve Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Serkan Kartal, misafirperverliği ve destekleri için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA