AK Parti'den MHP'ye Ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir’i ziyaret etti.

AK Parti'den MHP'ye Ziyaret
AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir ve yönetim kurulunu ziyaret ederek Cumartesi günü Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına davet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Elazığ’a geleceğini belirten Gürgöze, "Cumhurbaşkanımız Cumartesi günü inşallah toplu açılış törenlerinde ve halka seslenmek üzere ilimizde olacak. Referandum sürecinde MHP ile birlikte hareket ediyoruz. 18 maddelik Anayasa değişiklik paketini MHP ile meclise getirdik ve cumhurbaşkanımızın onayıyla referandum kararı alındı. Cumhurbaşkanımız ilimizde referandum süreciyle ilgili startını vermiş olacak. Cumhurbaşkanımız devletimizi, birliğimizi, beraberliğimizi temsil ediyor. MHP’yi düzenlenecek bu programa davet ediyoruz" dedi.

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde karşılanacağını aktaran MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, "Cumhurbaşkanımızın ilimizde açılış ve referandum ile ilgili konuşmaları olacaktır. Cumartesi günü bizim kongre süreçlerimiz başlayacak. Cumhurbaşkanımızın programına katılmayı arzu ediyoruz. İnşallah cumartesi günü bizde cumhurbaşkanın programında oluruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA